مقالات

آشنایی با شیشه سکوریت

decopart1 -آشنایی با شیشه سکوریت- blog

شیشه سکوریت چیست

شیشه سکوریت چیست؟ این اولین سوالی است که هنگام شنیدن نام شیشه سکوریت به ذهنتان خطور می کند، شما امکان دارد قبل از این درباره این نوع از شیشه شنیده باشید چه در تبلیغات و چه در فلت های محافظ گوشی های همراه ، اما این شیشه واقعا چه ویژگی هایی دارد که موجب تفاوت آن با سایر شیشه ها می شود؟ در واقع  می توان گفت هفت برابر از شیشه های عادی یا خام مقاوم تر می باشد که در شرایط شکستگی به تکه های کوچک بی ضرر و ایمن تبدیل می گردد. برای آشنایی با شیشه سکوریت در این مقاله همراه ما باشید.

چگونه شیشه سکوریت را برش دهیم

 یکی از موضوعات مهم که باید به آن توجه شود برش شیشه سکوریت و استفاده از آن است، این شیشه برای ساخت وسیله هایی چون درب ورودی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد و به همین خاطر نیز محصولی بسیار سخت و ایمن محسوب می شود.

قبل از اقدام به هر کاری باید اطلاع از این داشت که شیشه سکوریت در اصل قابل برش نمی باشد. حتی با ابزارهای قدرتمند نیز این امکان وجود ندارد، این شیشه قبل از تبدیل شدن به یک شیشه نشکن از جنس معمولی بوده است بنابراین در این مراحل برش آن انجام گرفته و سپس از آن یک شیشه نشکن می سازند.

ضخامت شیشه سکوریت

حالا شاید برایتان سوال باشد که ضخامت این شیشه چقدر است؟ همانطور که در بالا نیز اشاره شد این شیشه ها در میان مردم به این شیشه نشکن شهرت دارند، اما از آنجایی که شکنندگی یکی از خاصیت های شیشه است این شیشه نیز امکان شکستن با اعمال ضربات سنگین را دارد. این شیشه ها اغلب با ضخامت های متنوعی عرضه می شوند. در رابطه با ضخامت شیشه های سکوریت این موضوع قابل بیان می باشد که با زیادتر شدن ضخامت شیشه، مقاومت در مقابل ضربه و تحمل فشار آن نیز زیاد می شود. این شیشه ها با ضخامت های مختلف، می توانند کاربردهای مختلفی نیز داشته باشند. این ضخامت در اکثر مواقع بین ۴ تا ۲۰ میلی متر است، و همچنین ضمن محاسبه یک متر مربع شیشه نشکن با چگالی ۲٫۵ و ضخامت ۶ میل، وزن شیشه سکوریت معادل ۱۵ کیلوگرم می باشد. برای آشنایی با شیشه سکوریت همراه ما باشید.

یراق شیشه سکوریت انواع مختلفی دارد و از تنوع بسیار زیادی نیز برخوردار می باشد . به علت بهره بردن از این شیشه ها  در پروژه های گوناگون ، یراق های متفاوتی برای آنها به وجود آمده است. برند دکوپارت این روزها به یکی از برند های معروف در زمینه تولید شیشه های سکوریت تبدیل شده است، جهت خریداری و اطلاعات بیشتر از این موضوع با ما تماس حاصل کنید.

اما از آنجایی که هر چیزی مزایا و معایبی دارد بهتر است کمی هم درباره معایب و مزایا شیشه سکوریت حرف بزنیم.

مزایای شیشه سکوریت

 شیشه های سکوریت در مقایسه با شیشه های معمولی از استحکام بیشتری برخوردار بوده و با ضربه به آسانی نمی شکنند.
 شیشه های سکوریت به دلیل فرآیند مکانیکی برودتی و حرارتی که در زمان تولید بر روی آنها صورت گرفته است در مقابل سرما و گرما دارای مقاومت زیادی هستند و به عبارت دیگر قادر هستند دمایی تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد را نیز تحمل کنند.

 این روزها در بازار شیشه های نشکن در رنگ ها و طرح و مدل های گوناگون (شفاف، مات و طرح دار) در بازار عرضه می شوند که به آسانی می توانید با در نظر گرفتن به سلیقه و سبک مورد نظر خود انتخاب خود را داشته باشید.

معایب شیشه های سکوریت

از جمله معایب این شیشه ها می توان به این موضوع اشاره کرد که اندازه گیری پارتیشن شیشه ای یا ساختمان وغیره بایستی توسط فردی خبره و وارد به این موضوع انجام بگیرد برای اینکه بعد از برش و تولید این محصول و انجام پروسه سکوریت شدن بر روی شیشه در شرایطی که که محاسبات اشتباه صورت بگیرد یا هر نقصی به وجود بیاید به هیچ وجه امکان لبه‌زنی، برش، سوراخ‌کاری بر روی شیشه و کلا اصلاح کار وجود نخواهد داشت.

همانطور که گفته شد این شیشه ها در مقایسه با شیشه های عادی بسیار مقاوم تر بوده ولی نکته مهم اینجاست که هر چه به لبه و گوشه های شیشه نزدیک شوید مقاومت آن پایین می آید و در مقابل ضربه بسیار حساس می شود طوری که در صورت که ضربه ای به لبه کار وارد گردد امکان ترک و در نتیجه خرد شدن و فرو ریختن تمام شیشه ها به آسانی وجود خواهد داشت.
همچنین از معایب دیگر این محصول قیمت زیاد آن به نسبت شیشه های معمولی است به همین دلیل استفاده از آن فقط در صنایع و شرایطی که شکست شیشه در آن پر ریسک و خطرناک می باشد توصیه می گردد.

درب سکوریت

از جمله انواع دربهای اتوماتیک پرطرفدار می باشد. یکی از مدرن ترین زیبایی شناسی ها با استفاده از درب شیشه ای سکوریت انجام می پذیرد، زیبایی و هارمونی که درب شیشه ای در محیط ایجاد می نماید چشم هر بیننده ای را به خود جذب خواهد کرد. درباره ایمنی درب این شیشه باید گفت که از لحاظ ایمنی بین ۵ الی ۱۰ برابر بیشتر از شیشه های معمولی می باشد. برای آشنایی با شیشه سکوریت همراه ما باشید.

انواع شیشه سکوریت

در زیر به برخی از انواع این شیشه ها از لحاظ طیف رنگی اشاره می کنیم.

سکوریت رفلکس طلایی

سکوریت ساده

سکوریت مسی

سکوریت برنز

سکوریت دودی

همچنین اگر قصد خریداری این شیشه یا شیشه سکوریت سندبلاست را برای بالکن خود دارید باید گفت که سکوریت بالکن با اینکه یک فضای جداگانه از خانه محسوب می شود اما یک قسمت زیبا و در عین حال جذاب خانه به شمار می رود، و سکوریت فضایی فوق العاده به آن خواهد بخشید. علاوه بر آن شیشه سکوریت ریلی نیز یکی از انواع آن است که می توانید از آن استفاده کنید و سه چیزی که در نصب شیشه سکوریت ریلی مهم می باشند شامل زیر سازی اولبه برای نصب، ابعاد شیشه، نصب درست زیل زیر شیشه است. قابل ذکر است که فریم این شیشه  را روی زمین و هم روی دیوار می توان نصب کرد و کاربرد آنها مهار نمودن شیشه و جلوگیری از لرزش شیشه می باشد، این را می توانید برای بالکن نیز استفاده کنید.

کلام آخر

اگر بخواهیم یک توضیح کوتاهی درباره آشنایی با شیشه سکوریت و شیشه سکوریت سندبلاست بدهیم باید بگوییم که این شیشه ها با روش پاشیده شدن شن مخصوصی روی شیشه با فشار بسیاری به وجود می آیند که این فرآیند موجب برداشتن لایه نازک شیشه شده و در اثر آن، سطح شیشه دارای نمای مات می شود. جهت خریداری و نصب سکوریت برای قسمت های مختلف منزل یا اینکه مغازه خود برند دکوپارت۱ یک انتخاب مناسب برای شما خواهد بود.

5/5 امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *