مقالات

انواع درب شیشه ای سکوریت

decopart1-انواع درب شیشه ای سکوریت- blog

یکی از مشکلاتی که معمولا افراد و سازندگان خانه‌ها و ساختمان‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، بحث عدم ایمنی و شکستن شیشه‌های معمولی است. این شیشه‌های معمولی می‌توانند در حین نصب و یا حمل و نقل، دچار آسیب‌های بزرگ و یا کوچکی شده و تمامی‌هزینه‌های صورت گرفته هدر روند. همچنین، اگر همه چیز خوب پیش رود، باز هم این شیشه‌ها نمی‌توانند پاسخ گوی تمامی‌نیاز‌های ادارات و کارخانه‌ها باشد چرا که استفاده از این شیشه‌ها برای درب‌ها چندان مناسب نیستند.

اینجاست که بحث استفاده از درب‌های شیشه ای سکوریت خود را به ما نشان می‌دهد. یکی از بهترین و مقاوم ترین انواع در‌های شیشه ای، در شیشه ای سکوریت بوده که از آن‌ها در بسیاری از اماکن استفاده می‌شود.

اگر شما نیز علاقه دارید تا در مورد انواع شیشه سکوریت و درب شیشه ای سکوریت بیشتر بدانید، پیشنهاد می‌کنیم با ما در این مقاله از وب سایت دکوپارت۱ همراه باشید تا به بررسی کامل این موضوع بپردازیم.

دلایل استفاده از درب سکوریت شیشه ای

شیشه سکوریت نوعی از شیشه می‌باشد که در فرایند ساخت آن از یک پروسه گرمایی خاصی استفاده می‌شود تا مقاومت آن شیشه‌ها افزایش یابد. همچنین، در برخی از انواع شیشه سکوریت موادی اضافه می‌شود که باعث افزایش بیشتر مقاومت شیشه می‌شود. از شیشه‌های سکوریت برای کارخانه‌ها، ادارات، درب‌های ساختمان ، کابین‌های دوش ، شیشه‌های جلوی شومینه و بخاری و هر جایی که نیاز به شیشه‌های مقاوم باشد استفاده می‌شود.

از مهم ترین دلایل استفاده از درب شیشه سکوریت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت نسبی به ضربه
  • مقاوم به گرما
  • عدم آسیب به پوست در صورت شکستن شیشه( معمولا عواملی که موجب شکستگی درب شیشه ای سکوریت می‌شود کمتر از شیشه‌های معمولی است اما با این حال در صورت وارد شدن ضربه زیاد به آن‌ها احتمال شکستگی وجود دارد.)
  • جلوگیری از ورود اشعه UV به درون ساختمان
  • شباهت ظاهری با شیشه‌های معمولی
  • تنوع ضخامت تولیدی

انواع درب‌ های سکوریت شیشه ای

تنوع درب‌های سکوریت در بازار بسیار زیاد بوده و هرکدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های خاص خود هستند. از مهم ترین انواع درب‌های سکوریت شیشه ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. درب شیشه ‌ای سکوریت دستی: یکی از استاندارد ترین و ساده ترین نوع درب‌های شیشه ای سکوریت بوده که به صورت دستی باز و بسته می‌شوند. از این نوع درب‌ها بیشتر در سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها استفاده می‌شود. همچنین، از این نوع درب‌های شیشه ای سکوریت در ادارات نیز به مقدار زیادی استفاده می‌شود.
  2. درب شیشه‌ ای سکوریت اسپایدری: نوعی بسیار خاص از درب سکوریت بوده که کاملا شیشه ای است و بدون قاب و به کمک استراکچر یا اسکلت‌های فلزی نصب می‌شود. از نظر امنیتی و میزان محکم بودن درب‌ها، این درب‌ها دارای مقداری نقطه ضعف هستند ولی با این حال زیبایی خیره کننده ای دارند.
  3. درب شیشه‌ ای سکوریت کشویی: درب‌های شیشه ای سکوریتی بوده که باز و بسته بودن آن‌ها با کمک کشو‌هایی که در بالا و پائین نصب می‌شود صورت می‌گیرد. اصطلاحا شیشه کشویی نیز نام برده می شوند.
  4. درب شیشه ‌ای سکوریت ریلی: مانند درب شیشه ای سکوریت کشویی بوده ولی با این تفاوت که برای باز و بسته کردن آن از نوعی ریل و چرخنده خاصی استفاده می‌شود. در هنگام ساخت و نصب این نوع درب‌ها حتما این نکته را نیز در نظر داشته باشید که علاوه بر درب‌ها، جنس ریل و چرخنده نیز دارای اهمیت بسیاری است که باید رعایت شود.
  5. درب شیشه‌ ای سکوریت لولایی: مانند درب‌های چوبی عادی بوده که به جای آن از درب شیشه ای سکوریت استفاده می‌شود. برای نصب این نوع درب‌های شیشه ای سکوریت باید نوعی پوشش در اطراف درب نصب شود تا از شکسته شدن شیشه در هنگام باز و بسته کردن درب جلوگیری شود.
  6. درب شیشه ‌ای سکوریت توکار: گاهی اوقات نیز وجود دارد که شما قصد دارید برای افزایش زیبایی فضای خود از درب‌های شیشه ای استفاده کنید که جاگیری فضای بسیار کمی‌داشته و در عین حال زیابیی فوق العاده ای دارند. در این موارد پیشنهاد می‌شود از درب‌های شیشه ای سکوریت توکار استفاده کنید.
  7. درب شیشه ‌ای سکوریت اتوماتیک: مانند درب‌های سکوریت دیگر بوده که باز و بسته شدن آن به کمک انرژی الکتریکی صورت می‌گیرد. تنها مشکل این نوع درب‌ها، بی کاربرد شدن آن‌ها در هنگام رفتن برق است. البته اکثر این نوع درب‌های شیشه ای اتوماتیک طوری طراحی شده اند که حتی در صورت رفتن برق نیز به صورت دستی قابل استفاده باشند.

کلام آخر

یکی از مقاوم ترین و پرکاربردترین نوع درب‌ها، درب‌های شیشه ای سکوریت هستند. در این مقاله از وب سایت دکوپارت۱ سعی کردیم تا با معرفی انواع درب شیشه ای سکوریت، شما را با این درب‌ها بیشتر آشنا کنیم.

5/5 امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *