مقالات

انواع یراق آلات پارتیشن شیشه ای

یراق آلات پارتیشن شیشه ای

یکی از بهترین و کارآمد ترین راه‌ها برای نظم دهی و زیباتر کردن محیط، استفاده از پارتیشن‌های شیشه ای است. پارتیشن‌های شیشه ای، به دلیل بهبود نور طبیعی، افزایش بهره وری انرژی و افزایش کارایی نظارت بر کارکنان، به یکی از بهترین گزینه‌ها برای محل‌های کار و خانه‌ها تبدیل شده اند.

حال، هنگامی‌که بحث در مورد نصب این پارتیشن‌های شیشه ای می‌شود، متاسفانه برخی از افراد تصور می‌کنند که کیفیت و نوع شیشه تنها چیزی است که باید در نظر گرفت. اما علاوه بر شیشه، استفاده از یراق آلات پارتیشن شیشه ای درست نیز در آن بسیار تاثیر گذار است.

در این مقاله از مجموعه دکوپارت۱ قصد داریم تا با بررسی مهم ترین و اصلی ترین انواع اتصالات و یراق پارتیشن شیشه ای، شما را در داشتن یک پارتیشن بندی استاندارد و متناسب با هدف شما راهنمایی کنیم.

منظور از یراق آلات پارتیشن بندی شیشه ای چیست

به طور کلی، منظور از یراق آلات پارتیشن شیشه ای، همان تجهیزات و اتصالات پارتیشن شیشه ای هستند که با کمک آن‌ها می‌توانیم بیشترین استفاده را از این پارتیشن‌ها ببریم. بدون این یراق آلات، نصب و اجرای پارتیشن شیشه ای به طور کامل دچار اختلال شده و چه بسا به طور کامل غیر قابل انجام است.

از مهم ترین کاربردهای اتصالات و یراق آلات پارتیشن شیشه ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کمک به اتصال محکم تر شیشه‌ها به یکدیگر
  • افزایش امنیت پارتیشن‌ها
  • افزایش استحکام پارتیشن‌ها
  • کاهش آسیب و یا ضربه دیدن پارتیشن‌ها

انواع اتصالات و یراق آلات پارتیشن شیشه ای

حال که به طور جزئی با یراق آلات پارتیشن شیشه ای و تعریف آن‌ها آشنا شدیم، نوبت به بررسی تک به تک انواع آن‌ها می‌رسد. از مهم ترین انواع یراق آلات پارتیشن‌های شیشه ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. چسب یو وی پارتیشن: یکی از اصلی ترین و مهم ترین یراق آلات پارتیشن‌های شیشه ای، چسب یو وی است. از این چسب‌ها به جهت چسباندن شیشه‌ها به یکدیگر استفاده می‌شود. این چسب‌ها به قدری چسبناک و قوی هستند که قبل از انجام فرایند چسباندن باید از محل اتصال خود به خوبی اطمینان حاصل کنید.

همچنین، به منظور استفاده از چسب یو وی باید قبل از انجام هر کاری دو لایه شیشه را به خوبی تمیز و خشک کرد.

  1. فریم(قاب) پارتیشن: علاوه بر چسب‌ها، چیزی که پارتیشن‌ها را در کنار یکدیگر حفظ می‌کند، همان قاب یا فریم پارتیشن است. برای انجام این کار(که با نام شاسی کشی نیز شناخته می‌شود)، از پروفیل‌های فلزی یا آلومینیومی‌با ابعاد ۴۰ در ۴۰ و یا ۴۰ در ۸۰ استفاده می‌نمایند و شیشه‌های پارتیشن شیشه ای را درون دهنه این شبکه قرار می‌دهند. در برخی از مواقع به جای شاسی کشی آهنی از شاسی کشی آلومینیومی‌ نیز استفاده می‌شود.
  2. لولا‌ها و ریل‌ها: هنگامی‌ که شیشه‌های پارتیشن را به درستی نصب کنیم، برای دسترسی به آن سوی پارتیشن نیاز به یک یا چند درب داریم. در پارتیشن‌های شیشه ای، برای باز و بسته کردن درب‌ها هم می‌توانیم از لولا استفاده کنیم، و هم از ریل‌ها. اگر قصد داشته باشید تا درب پارتیشن به صورت کشویی باز شود، طبیعتا به ریل و یا چند قرقره نیاز خواهید داشت.
  3. دستگیره‌ها: طبیعتا برای آن که بخواهیم درب را به طور مجلسی باز کنیم، به یک دستگیره مناسب نیز نیاز خواهیم داشت.
  4. قفل پارتیشن شیشه ای: به منظور افزایش امنیت و ایجاد حریم خصوصی در پارتیشن‌های شیشه ای، استفاده از قفل راهی بسیار کاربردی و مفید است. هر چند که خیلی از افراد برای پارتیشن‌های شیشه ای از قفل استفاده نمی‌کنند، اما برای اتاق جلسات، حمام شیشه ای و مکان‌هایی که فرد باید حریم خصوصی داشته باشد، استفاده از قفل بسیار ضروری است.
  5. استوپ: آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید که اگر درب پارتیشن شیشه را محکن ببندیم، چه اتفاقی خواهد افتاد! برای جلوگیری از این آسیب بزرگ و دردسر ساز، چه برای درب‌های لولایی و چه برای درب‌های ریلی، نوعی استوپ تعبیه شده است که از برخورد شیشه‌ها به یکدیگر جلوگیری می‌کند. همچنین، به کار گیری استوپ‌ها در پارتیشن‌های شیشه ای سبب تسهیل در باز و بسته شدن درب و مطابقت بالای درب پارتیشن شیشه ای در شرایط آب و هوایی مختلف می‌گردد.

کلام آخر

بدون استفاده از یراق پارتیشن مناسب برای پارتیشن‌های شیشه ای، این پارتیشن‌ها به طور کامل بی استفاده خواهند شد. در این مقاله سعی کردیم تا با بررسی همه چیز در مورد انواع یراق آلات پارتیشن شیشه ای، شما را در فرایند نصب و راه اندازی پارتیشن‌های شیشه ای بیشتر راهنمایی کرده باشیم.

5/5 امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *