معمولا هنگامی که افراد برای خرید پارتیشن به سراغ ما می آیند، یکی از اصلی ترین سوالاتی که ذهن آن ها را در گیر کرده است، بحث وجود یا عدم وجود فریم در پارتیشن است. از نظر فریم، پارتیشن ها را می توان به دو دسته فریم دار و بدون فریم (یا همان فریم لس) دسته بندی کرد. این که بگوئیم کدام مورد از آن ها بهتر هستند، اصلا کار ساده ای نیست و بنا بر شرایط مختلف تفاوت دارد.
اگر شما نیز نمی دانید که از میان پارتیشن های شیشه ای فریم لس و فریم دار، کدام مورد را برای فضای مورد نظر خود انتخاب کنید، جای نگرانی نیست. در این مقاله از وب سایت دکوپارت۱ قصد داریم تا با مقایسه پارتیشن شیشه ای فریم دار و بدون فریم، شما را در داشتن فضایی زیباتر و مناسب تر، راهنمایی کنیم.
تعریف و ویژگی های پارتیشن های فریم لس و فریم دار
قبل از آن که به طور دقیق و تخصصی به مقایسه پارتیشن شیشه ای فریم دار و فریم لس بپردازیم، باید در ابتدا به طور جزئی با تعریف و ویژگی های آنان آشنا شویم:
پارتیشن فریم دار : به طور کلی، به هر پارتیشنی که در اطراف آن، قاب وجود داشته باشد، پارتیشن فریم دار می گویند. در این نوع پارتیشن ها، به دلیل وجود قابی مستحکم و استوار، امکان ریزش و یا آسیب رسیدن به آن ها کمتر بوده و بنابراین از آن ها بیشتر برای مکان های پرخطر استفاده می شود. جنس فریم در پارتیشن ها فریم دار می تواند فلزی و یا حتی چوبی نیز باشد.
پارتیشن فریم لس : بر خلاف پارتیشن های فریم دار، در پارتیشن های بدون فریم خبری از هیچ قاب و یا فریم محافظت کننده نبوده و شیشه ها به سقف و زمین (به صورت توکار یا روکار) متصل میشوند. همچنین، در این پارتیشن ها، برای افزایش مقاومت، می توانید از شیشه های دوجداره و یا سکوریت نیز استفاده کنید.
مقایسه پارتیشن شیشه ای فریم لس و فریم دار
حال که به طور خلاصه با این دو نوع پارتیشن آشنا شدیم، نوبت به بررسی های تخصصی تر می رسد. به طور کلی، تفاوت پارتیشن فریم لس و فریم دار در موارد زیر است:
- زیبایی شناسی : بارزترین تفاوت پارتیشن فریم لس و فریم دار، طراحی و زیبایی شناسی آن ها است. به طور کلی، وجود یک فریم ضخیم و فلزی در اطراف شیشه باعث می شود تا پارتیشن به خود شکلی سنتی تر بگیرد. بنابراین، اگر به دنبال ظاهری مدرن تر و زیباتر هستید، پیشنهاد ما استفاده از مدل بدون فریم آن است.
- نصب : از آن جایی که برای نصب پارتیشن های شیشه ای فریم دار نیاز داریم تا زمانی جداگانه برای نصب فریم صرف کنیم، بنابراین فرایند نصب پارتیشن های فریم دار دشوار تر و هزینه بر تر است.
- نگهداری : وجود قاب در اطراف پارتیشن های شیشه ای فریم دار باعث می شود تا حجم زیادی از گرد و غبار به درون منافذ قاب وارد شده و تمیز کردن آن دشوار تر شود.
- عایق صدا : وجود سیستمهای اسکلت فلزی در پارتیشن های شیشه ای فریم دار میتوانند به عنوان یک عایق صوتی اضافی عمل کنند و از انتقال صدا به درون فضا جلوگیری کند.
- هزینه : به طور کلی، از آن جایی که در پارتیشن های فریم دار، علاوه بر شیشه، قاب پارتیشن نیز باید طراحی و آماده شود، هزینه آن ها نیز بیشتر از پارتیشن های شیشه ای فریم لس خواهد بود. البته که در صورت داشتن درخواست های سفارشی سازی خاص برای پارتیشن های فریم لس، امکان افزایش قیمت آن ها ممکن است. به طور مثال، سفارش طرح های حکاکی شده خاص بر روی پارتیشن های فریم لس باعث افزایش زیبایی آن ها شده که این امر طبیعتا باعث افزایش قیمت آن ها نیز می شود.
- مقاومت : بدون شک، مقاومت و استحکام پارتیشن های شیشه ای فریم دار بسیار بیشتر از پارتیشن های شیشه ای بدون فریم است. البته که در صورت استفاده از شیشه های سکوریت یا لمنیتی در پارتیشن های فریم لس، می توان تا حدی به مقاومت آن ها افزود.
همانطور که در این بخش مشاهده کردیم، نمی توان یک نوع پارتیشن را به عنوان بهترین پارتیشن شیشه ای انتخاب کرد چرا که مدل پارتیشن انتخابی توسط شما کاملا به مکان مورد نظر شما و هدف شما از پارتیشن بندی بستگی دارد.
کلام آخر
در بسیاری از مکان ها و فضاهای مختلف بیرونی و درونی ساختمان ها، پارتیشن ها نقش بسیار عظیمی را در زیبایی و نظم دهی به محیط ایفا می کنند. در این بخش از وب سایت دکوپارت۱، سعی کردیم تا با مقایسه پارتیشن فریم دار و فریم لس، به خصوص از نوع شیشه ای آن ها، شما را در داشتن یک انتخاب منطقی و درست بیشتر راهنمایی کنیم.