مقالات

نکات مهم در شست و شو کابین دوش حمام

نکات مهم در شست و شو کابین دوش حمام

همانطور که می دانیم، داشتن یک کابین دوش حمام تمیز و پاکیزه برای حفظ یک محیط سالم و بهداشتی بسیار مهم است. کابین دوش به دلیل شرایط گرم و مرطوب اغلب محل پرورش باکتری، کپک و یا حتی قارچ است. در صورت عدم شست و شو کابین دوش حمام به روش های استاندارد و اصولی، این میکرو ارگانیسم های مضر می توانند باعث ایجاد طیف وسیعی از مشکلات سلامتی از جمله مشکلات تنفسی، تحریکات پوستی و عفونت شوند.

از سوی دیگر نیز، استفاده یک کابین دوش تمیز، باعث بهبود عملکرد خود دوش نیز می شود! زیرا کف صابون، کثیفی و آلودگی می تواند مجرای فاضلاب را مسدود کرده و بر فشار آب تأثیر بگذارد. تمیز کردن منظم کابین دوش نه تنها باعث سلامتی می شود، بلکه ظاهر حمام را نیز بهبود می بخشد و یک تجربه حمام دلپذیر و آرامش بخش را فراهم می کند.

اگر شما نيز به دنبال راهی کاربردی و راحت برای شستشوی کابین دوش حمام خود هستید، در این مقاله از دکوپارت۱ قصد داریم تا با بررسی همه چیز در مورد تمیز کردن کابین دوش و روش های انجام آن، شما را در داشتن کابینی تمیز و چشم نواز بیشتر راهنمایی کنیم.

 

روش های تمیز کردن شیشه حمام

شکی نیست که تمیز نگه داشتن کابین دوش حمام برای ایجاد یک محیط بهداشتی و سالم ضروری است. با این حال، با وجود انواع مختلفی از لوازم تمیز کننده موجود در بازار، انتخاب یکی از آن ها کاری دشوار است. از کاربردی ترین شویند هایی که با آن می توانید به شست و شو کابین دوش حمام بپردازید، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سرکه سفید :

یکی از بهترین و بی خطر ترین راه ها برای شست و شو کابین دوش حمام، سرکه سفید است. این ماده یک عامل ضد باکتری قوی است و به حل کردن کف صابون، کثیفی و لکه های آب سخت کمک می کند. برای استفاده از سرکه سفید، مقدار مساوی سرکه و آب را در یک بطری اسپری مخلوط کنید.

جوش شیرین :

جوش شیرین یکی دیگر از پاک کننده های طبیعی است که در از بین بردن لکه های سخت و بوها بسیار عالی است. میزان بی خطری آن به اندازه سرکه سفید نیست ولی به اندازه کافی ملایم است که می توان از آن بر روی اکثر سطوح بدون آسیب رساندن استفاده کرد. برای استفاده از جوش شیرین در شست و شو کابین دوش حمام، باید آن را با مقدار کمی آب مخلوط کنید تا حالتی خمیری به دست آید و سپس از آن استفاده کنید.

پاک کننده های حمام :

خوشبختانه و با پیشرفت تکنولوژی، چندین پاک کننده حمام به طور خاص برای تمیز کردن کابین دوش طراحی شده اند. آنها در فرمول های مختلفی از جمله اسپری ها، ژل ها و فوم ها وجود دارند. این پاک کننده ها حاوی مواد شیمیایی مانند سفید کننده، آمونیاک یا پراکسید هیدروژن هستند که به تجزیه کثیفی و لکه ها کمک می کنند. همیشه قبل از استفاده از این مواد، دستور العمل های درج شده بر روی آنان را مطالعه کنید. به طور مثال، برخی از این مواد شیمیایی برای تمیز کردن شیشه های کابین دوش حمام مناسب نبوده و فقط با آن ها می تواند کف و بخش های قاب را تمیز کرد.

مطالعه :  گلخانه شیشه ای

 

مراحل تمیز کردن کابین دوش

  1. جمع آوری لوازم: قبل از شروع شست و شو کابین دوش حمام، تمام لوازم مورد نیاز خود را در یک مکان جمع آوری کنید. شما به یک اسفنج یا پارچه، یک بطری اسپری، ماده پاک کننده و دستکش نیاز دارید.
  2. کابین را با آب اسپری کنید: ابتدا با اسپری کردن کابین دوش با آب شروع کنید تا سطح آن مرطوب شود.
  3. استفاده از ماده شوینده: در مرحله بعد، ماده شوینده مورد نظر خود را به آرامی روی دیوارها، کف و وسایل بمالید. حتما از پاک کننده ای استفاده کنید که برای نوع مواد استفاده شده در حمام شما ایمن باشد.
  4. بگذارید تمیز کننده روی سطح بنشیند: پس از استفاده از پاک کننده، اجازه دهید تا ماده چند دقیقه روی سطوح بماند. زمان مورد نیاز بستگی به تمیز کننده مورد استفاده دارد.
  5. سطوح را تمیز کنید: پس از اینکه تمیز کننده کاملا به درون مجراها و نقاط مختلف نفوذ کرد، از یک اسفنج یا پارچه برای تمیز کردن سطوح به آرامی استفاده کنید. در صورتی که برخی از نقاط کابین دارای لکه های سفت بود، می توانید از سیم و یا موارد مشابه سخت دیگر نیز استفاده کنید ولی مراقب باشید که باعث خط افتادن بر روی سطح نشود.
  6. تمیز کردن شیشه ها: اگر ماده شوینده شما به اندازه کافی بی خطر است، می توانید از آن برای تمیز کردن شیشه کابین حمام نیز استفاده کنید. در غیر این صورت، نحوه شستشو کابین شیشه حمام به صورت زیر است:
  • شست و شوی شیشه با دستمال خیس
  • اعمال مواد شیشه شوی بر روی شیشه
  • پاک کردن شیشه با کمک یک دستمال پارچه ای
  • دستمال کشی دوباره با کمک یک پارچه خیس
  • خشک کردن شیشه
  1. کابین دوش را بشویید: کابین دوش را کاملا با آب بشویید تا تمام باقی مانده های پاک کننده پاک شود. با توجه به اینکه احتمال جمع شدن کثیفی ها در گوشه کابین زیاد است، حتما آن بخش را بیشتر آب کشی کنید.
  2. خشک کردن: در نهایت نیز کابین را خشک کرده تا روی شیشه ها لکه قطرات آب باقی نماند.

 

نکات مهم هنگام تمیز کردن شیشه کابین دوش

  • از پارچه های نرم یا اسفنج استفاده کنید: از استفاده از مواد ساینده مانند سیم و یا برس های تمیز کننده که می توانند سطح شیشه و یا کابین را خراش دهند، خودداری کنید. شست و شو کابین دوش حمام باید به آرامی و با حوصله صورت بگیرد و فقط در شرایط خاص است که باید از فشار استفاده کرد.
  • از محلول تمیزکننده استاندارد و با کیفیت استفاده کنید: از مواد شیمیایی بی کیفیتی که می توانند شیشه را در طول زمان کدر کنند، خودداری کنید.
  • آنقدر صبر نکنید که ماده شوینده روی سطوح خشک شود: در صورت پاک کردن شیشه بعد از خشک شدن ماده شوینده، رگه ها و بقایایی روی سطح شیشه خواهد ماند که اصلا جذاب نیستند.

 

کلام آخر

در این مقاله از وب سایت دکوپارت ۱ سعی کردیم تا با ارائه راهنمای تمیز کردن کابین دوش حمام، شما را در داشتن کابینی زیبا و عاری از هرگونه میکروب راهنمایی کنیم.

5/5 امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *