شیشه کشویی
در سال های اخیر در و پنجره های کشویی رو به افزایش بوده است. علاوه بر این در شیشه کشویی بزرگ هنگام بازسازی یا گسترش خانه های قدیمی تر، راحتی و یک رابطه جدید با خانه را فراهم می کنند. پنجره های کشویی که در سنگ تراشی خانه و همچنین در ایوان ادغام شده اند، راحتی و نور را در تمام طول سال ارائه می دهند.
هنگام انتخاب سیستم درب کشویی شیشه ای بزرگ و طراحی آن باید چندین معیار را در نظر گرفت که شامل نوع بسته شدن، مواد مورد استفاده، جنبه های عملی و زیبایی شناختی و مسائل ایمنی هستند. در ادامه مطلب به بررسی همه جانبه شیشه کشویی و انواع آن می پردازیم.
شیشه کشویی چیست
این شیشه ها امروزه به یکی از رایج ترین انواع شیشه های مورد استفاده در درب و پنجره های خانه ها تبدیل شده است. درب شیشه ای کشویی یکی از انواع رایج درب های مورد استفاده در فضاهای مسکونی و غیر مسکونی است. ظاهر و ویژگی های شیشه کشویی سلایق خاصی را به خود جلب می کند. درب شیشه کشویی در مقایسه با دیگر انواع درب های کشویی نظیر درب کشویی چوبی، از مزایا و معایب گوناگونی برخوردار است.
درهای شیشه ای کشویی تقریباً ۵ تا ۶ فوت عرض و حدود ۶٫۵ فوت ارتفاع دارند و دارای پیکربندی دو صفحه ای هستند. اما درهای شیشه ای کشویی سه، چهار و حتی شش پانل وجود دارد که می توانند تا ۲۰ فوت عرض و ۱۲ فوت ارتفاع داشته باشند. درب های شیشه ای نوع دوم بسیار محبوب بوده و معماران بیشتر خانه هایی را طراحی می کنند که می توانند این درهای شیشه ای کشویی فوق العاده بزرگ را در خود جای دهند. در ادامه مطلب به معرفی انواع درب کشویی شیشه ای و مزایا و معایب آن خواهیم پرداخت.
انواع شیشه کشویی
معمولا درب های کشویی شیشه ای بر اساس ساختار باز و بسته شدن دسته بندی می شوند که شامل دو نوع دستی و خودکار هستند. با این حال در یک دسته بندی کلی، انواع مختلفی از درب های کشویی شیشه ای وجود دارند که شامل موارد زیر است:
- درب شیشه ای کشویی دستی
- درب شیشه ای کشویی خودکار یا ماشینی
- درب شیشه سکوریت کشویی
- درب شیشه ای کشویی فریم دار
این درب های شیشه ای کشویی ممکن است دارای شیشه دوجداره کشویی باشند که قیمت بیشتری نیز دارند. عواملی مانند کیفیت ریل شیشه کشویی و نوع قفل شیشه کشویی نیز بر قیمت این شیشه ها موثر هستند.
مزایا و معایب شیشه کشویی
همانطور که گفته شد، درب های شیشه ای کشویی در مقابل سایر انواع درب های کشویی، از مزایا و معایب مختلفی برخوردارند. درهای شیشه ای کشویی معمولاً به حیاط خلوت، پاسیو یا بالکن باز می شوند، بنابراین این در است که منجر به بیشتر فعالیت های بیرون از منزل شما می شود. این درها همچنین یک راه عالی برای وارد کردن نور طبیعی به فضای شما هستند که اگر میخواهید در هزینه های انرژی صرفه جویی کنید یا فقط ترجیح می دهید مقدار زیادی نور خورشید در خانه خود داشته باشید، ایدهآل هستند.
در نهایت، از آنجایی که آنها معمولاً بزرگتر از درب های حیاطی متحرک سنتی هستند، یک درب شیشه ای کشویی می تواند زیبایی شگفت انگیز بیرون از خانه شما را به تصویر بکشد. چه مناظر شامل کوه یا دریاچه باشد، یا یک شگفتی دست ساز مانند پل توسعه یا آسمان خراش، با یک در شیشه ای کشویی دید بهتری از آن خواهید داشت.
فارغ از مزایای ذکر شده، درهای شیشه ای کشویی معایبی نیز دارند. عیب اصلی درب های شیشه ای کشویی به شیشه ای بودن آن ها مربوط است. شیشه ماده ای شکننده در برابر ضربه بوده و ایمنی آن نسبتا پایین است. با این حال مدل هایی از درب های شیشه ای در بازار موجود هستند که از شیشه های مقاوم در برابر هر گونه ضربه و فشار در ساختار خود بهره مند هستند.
کاربرد شیشه کشویی
شیشه های کشویی در درها و پنجره های محیط های مختلف به کار می روند. کاربرد درب های شیشه ای کشویی بسیار گسترده است و در مکان های بسیاری می توان از این درها استفاده کرد. برای مثال برای ورودی منزل، شیشه کشویی بالکن، سرویس های بهداشتی، فروشگاه ها، ورودی ساختمان ها، دفتر کار و… می توان از پنجره یا درب های شیشه ای کشویی استفاده کرد.
خرید درب شیشه ای کشویی
هنگام خرید درب شیشه ای کشویی، چند نکته وجود دارد که باید لیست نکات مهم شما باشد. اول از همه، شما دری می خواهید که مصرف انرژی داشته باشد. درب های شیشه ای کشویی موجود در بازار امروز که دارای ویژگیهایی مانند سیستم های فاصله گیر، شیشه های لعاب پایین E و گاز بین شیشه ها هستند، می توانند فضاهای داخلی و خارجی شما را بدون به خطر انداختن عملکرد انرژی ادغام کنند. در نهایت، مطمئن شوید که درهای شیشه ای کشویی شما به راحتی تمیز می شوند و کار می کنند و از نظر زیبایی شناسی خانه شما را تکمیل می کنند.
قیمت شیشه کشویی
قیمت فروش شیشه کشویی به عوامل مختلفی همچون اندازه درب، و نوع ماده به کار رفته در درب شیشه ای کشویی بستگی دارد. آلومینیوم و وینیل دو ماده رایج در بازار هستند. هر دو بادوام و کارآمد بوده و می توانند در خانه های جدید یا پروژه های نوسازی استفاده شوند. با این حال مزایا و معایب متفاوتی دارند و قیمت آنها یکسان نیست.
نصب شیشه کشویی
نصب درب های شیشه ای کشویی فرآیندی دارد که مراحل آن به طور خلاصه در زیر آمده است:
- در ابتدا تابلو و تجهیزات مکانیکی و الکتریکی سیستم درب کشویی نصب می شوند.
- در مرحله بعد کار سیم بندی تابلو و دیگر تجهیزات سیستم در کشویی شیشه ای تکمیل می شود.
- در مرحله سوم کار تنظیم یا رگلاژ میکرو سوئیچ های مسیر حرکت درب کشویی شیشه ای انجام می شود.
- سپس مراحل باز و بسته شدن درب کشویی شیشه ای تست می شود.
- مرحله آخر نیز به تنظیم میکرو پروسسور به روی حالت عملکرد مطلوب در کشویی شیشه ای اختصاص دارد.
در این مطلب از سایت دکوپارت۱ به معرفی شیشه های کشویی، انواع، مزایا و معایب، کاربرد، نکات خرید، قیمت و نحوه نصب آن پرداخته شد. شیشه های کشویی از انواع رایج شیشه های مورد استفاده برای درب و پنجره های مکان های مختلف هستند. انواع شیشه های کشویی کاربردهای متنوعی داشته و از مزایای برخوردارند.