اگر تاکنون در حوزه استفاده و یا خرید پارتیشنها تجربه داشته اید و یا این که درباره آن اطلاعاتی دارید، بدون شک با اهمیت و ضرورت بخش بندی کردن فضای ادارات و کارخانهها آشنایی دارید. بدون وجود این پارتیشنها، فضای کاری ادارات دچار هرج و مرج شده و بازدهی کارکنان نیز بسیار کاهش مییابد. همچینین، همانطور که در این مقاله از وب سایت نیز توضیح دادیم، پارتیشنها دارای انواع مختلفی بوده و هر کدام از آنها نیز برای هدفی خاص مناسب هستند.
اما صبر کنید، هنوز پایان کار فرا نرسیده است! حال که پارتیشن خود را انتخاب کرده اید، نوبت به چیدمان پارتیشنهای اداری شما میرسد. برای آن که بتوانید یک چینش استاندارد و کاربردی را در مورد پارتیشنهای خود داشته باشید، باید با یکی سری اصول خاص آشنا شوید.
در این مقاله از وب سایت دکوپارت۱، اینجائیم تا با بررسی همه چیز در مورد نحوه چیدمان اداری با پارتیشن، و نحوه قرارگیری و نصب هر پارتیشن بر اساس جنس آن، شما را در داشتن یک فضای زیبا و کارآمد راهنمایی کنیم.
چیدمان اداری با انواع پارتیشن
استفاده از یک چیدمان درست، علاوه بر حفظ زیبایی فضای مورد نظر شما، باعث افزایش کارایی فضای شما در بخش بندی نیز میشود. در اینجا به بررسی روشهای چیدمان هر کدام از انواع پارتیشنهامیپردازیم:
چیدمان اداری با پارتیشن شیشه ای :
یکی از اصلی ترین و پرکاربردترین انواع پارتیشنها، پارتیشنهای شیشه ای هستند. از آن جایی که شیشهها معمولا از دو سمت باز بوده و میتوانید به راحتی آن سوی آنها را ببینید، پیشنهاد میکنیم از چیدن این پارتیشنها به صورت کنار یکدیگر خودداری کنید.
معمولا و در حالت کلی، چیدمان این پارتیشنها به این صورت بوده که شما میتوانید برای بخش بندی دور تا دور فضای مورد نظر خود، از پارتیشنهای شیشه ای استفاده کنید ولی برای بخش بندی بخشهای وسط و میانی فضا، استفاده از پارتیشنها شیشه ای جلوه ای زیبا را به فضای شما نخواهد داد.
در برخی دیگر از چیدمانها نیز، فقط در چهار گوشه اتاق کار، و یا فقط در اتاق مدیران، از پارتیشنهای شیشه ای استفاده شده، و در بقیه بخشها از انواع دیگر پارتیشنها استفاده میشود.
همچنین، در مورد نحوه چیدمان مبلمان اداری با پارتیشن شیشه ای نیز به این نکته مهم توجه داشته باشید که بهتر است مبلمان خود را در جایی قرار دهید که جلوی دید پارتیشنهای شیشه ای را نگیرد(یعنی به صورت پشت به شیشهها قرار داده نشوند).
چیدمان اداری با پارتیشن چوبی :
برخلاف پارتیشنهای شیشه ای، در پارتیشنهای چوبی، چندان محدودیت خاصی برای چینش آنها در فضا وجود ندارد. بسته به هدف خود از استفاده از پارتیشنها، هم میتوانید آنها را به صورت کنار هم و به صورت مکعبی قرار دهید، و یا اینکه آنها را در گوشههای فضای مورد نظر خود نصب کنید.
همچنین، در مورد نحوه چیدمان مبلمان و وسایل در این پارتیشنها نیز هیچ جای نگرانی نیست چرا که کسانی که در خارج این پارتیشنها هستند، دسترسی چندانی به داخل پارتیشن شما ندارند.
چیدمان اداری با پارتیشن فلزی :
چیدمان پارتیشنهای فلزی، مانند پارتیشنها چوبی بوده، با چندین تفاوت:
- اگر قصد دارید تا فضای درون پارتیشن خود را بزرگتر از اندازه عادی در نطر بگیرید، پیشنهاد میکنیم به جای استفاده از پارتیشنهای چوبی، از پارتیشنهای فلزی بهره ببرید
- معمولا هنگامیکه قصد داشته باشیم پارتیشنها را به صورت دورانی و گرد طراحی کنیم، از پارتیشنهای فلزی کمک میگیریم.
چیدمان پارتیشن متحرک :
احتمالا همانطور که تا کنون حدس زده اید، یکی از دشوار ترین ولی جذاب ترین و بهترین ایدههای طراحی پارتیشن اداری، چیدمان پارتیشنهای متحرک است. در چیدمان این پارتیشنها، دو مورد دارای اهمیت بسیار زیادی است:
- طراحی پارتیشنها باید طوری صورت گیرد که زیبایی و چینش فضا، چه در زمان باز بودن پارتیشن، و چه در زمان بسته بودن آن، حفظ گردد.
- طراحی پارتیشنهای متحرک باید به صورتی باشد که فضای مورد نیاز برای باز و بسته کردن بخشهای متحرک پارتیشن نیز در نظر گرفته شود.
چیدمان اداری در فضاهای کوچک
معمولا و در حالت کلی، متخصصان حوزه چیدمان و طراحی پارتیشنها پیشنهاد میکنند که در فضاهای اداری کوچک، از پارتیشنهای شیشه ای و یا پارتیشنهای فلزی استفاده نکنید چرا که این پارتیشنها معمولا برای فضاهای باز و بزرگ مناسبت بیشتری دارند. در مورد پارتیشنهای متحرک نیز، برخی از آنها برای فضاهای کوچک مناسب بوده و برخی دیگر خیر.
کلام آخر
نحوه چیدمان پارتیشنها حتی از خود پارتیشنها مهم تر است! در این مقاله از وب سایت دکوپارت۱، سعی کردیم تا با بررسی همه چیز در مورد نحوه چیدمان پارتیشنها، به خصوص پارتیشن شیشه ای، شما را در داشتن فضایی زیبا و کارآمد بیشتر راهنمایی کنیم.