مقالات

انواع پارتیشن شیشه ای

پارتیشن‌ها، یا همان جدا کننده‌ها، یکی از زیباترین و شکیل ترین راه‌ها برای تقسیم بندی فضای خانه‌ها، ادارات و کارخانه‌ها به بخش‌های کوچک تر هستند. با استفاده از پارتیشن‌ها می‌توانید زیبایی و شخصی سازی را به به فضای مورد نظر خود، اهدا کنید.

حال، علاوه بر پارتیشن های ساده و معمولی موجود در بازار که از جنس فلز و یا چوب های مقاوم هستند، برخی از پارتیشن‌ها نیز هستند که از جنس شیشه بوده و از آن‌ها نیز برای بخش بندی و زیبا سازی فضای مورد نظر ما استفاده می‌شود. با این که این پارتیشن‌ها حریم خصوصی کمتری نسبت به دیگر انواع پارتیشن‌ها محیا می‌کنند، ولی باز هم دارای ویژگی‌های خاصی هستند که باعث شده است بسیاری از افراد و کارفرمایان از این نوع خاص از پارتیشن ها برای تقسیم بندی فضای خود استفاده کنند.

اگر شما نیز قصد دارید تا در مورد انواع پارتیشن‌ های جدا کننده شیشه ای و کاربرد هر یک از آن‌ها بیشتر بدانید، در این مقاله از وب سایت دکوپارت۱ قصد داریم تا با بررسی کاربرد انواع پارتیشن شیشه ای، شما را در انتخاب و خرید پارتیشن مورد نظر خود بیشتر راهنمایی کنیم.

انواع پارتیشن شیشه ای

بسته به این که قصد داشته باشید از پارتیشن شیشه ای خود برای چه فعالیتی استفاده کنید، مدل آن نیز متفاوت خواهد بود. مهم ترین انواع پارتیشن شیشه ای شامل موارد زیر است:

  1. پارتیشن شیشه ای فریم لس: همانطور که از نام این نوع پارتیشن‌ها مشخص است، در اطراف این پارتیشن‌ها فریم و یا محافظ خاصی وجود نداشته و صرفا خود شیشه است که دو سمت فضای ما را از یکدیگر جدا می‌کند. از مزیت‌های این پارتیشن می‌توان به وزن کم و نصب آسان آن اشاره کرد در حالی که مقاومت آن‌ها مقداری از دیگر پارتیشن‌های شیشه ای کمتر است.
  2. پارتیشن شیشه ای فریم دار: برخلاف پارتیشن فریم لس، در این نوع از پارتیشن‌ها از نوعی فریم برای افزایش مقاومت آن‌ها استفاده شده است. جنس فریم این پارتیشن‌ها معمولا فلزی و یا چوبی است. همچنین، اگر قصد داشته باشید پارتیشن خود را به صورت متحرک در بیاورید، باید از نوع پارتیشن‌های فریم دار استفاده کنید.
  3. پارتیشن شیشه ای عایق صدا: در طراحی این نوع پارتیشن‌ها دقت بسیاری به کار رفته است تا صدا نتواند از درز‌ها و یا لولای درب به درون پارتیشن منتقل شود. از این نوع پارتیشن‌ها برای حمام خانه‌ها و یا اتاق مدیریت در اداره‌ها استفاده می‌شود. این نوع پارتیشن‌های عایق صدا به دو صورت زیر در بازار موجود می‌باشند:
  • پارتیشن شیشه ای تک جداره: صرفا از یک شیشه عایق تک لایه تشکیل شده است و قابلیت کمتری در دفع صداهای اطراف دارد. کیفیت شیشه این نوع پارتیشن‌های تک جداره دارای اهمیت بیشتری نسبت به شیشه‌های دیگر است و بنابراین در آن‌ها معمولا از شیشه‌ سکوریت استفاده می‌شود.
  • پارتیشن شیشه ای دو جداره: نوعی از پارتیشن عایق صدا بوده که به دلیل داشتن دو شیشه چسبیده به یکدیگر، تا حد بسیار زیادی از ورود صدا به بخش درونی پارتیشن جلوگیری می‌کند. همچنین، برای کاهش حداکثری صدای عبوری از این شیشه‌ها دوجداره، در میان این دو گاز خاصی به نام آرکون اضافه می‌شود تا صدای عبوری به حداقل برسد.
  1. پارتیشن شیشه ای مات: با اینکه در پارتیشن‌های شیشه ای بحث حریم خصوصی و امنیت کاربران آن به طور کامل رعایت نشده است، اما باز هم شما می‌توانید برای افزایش حریم خصوصی افراد و بهبود جداسازی، از پارتیشن‌های شیشه ای مات استفاده کنید. معمولا این نوع پارتیشن‌ها طوری طراحی شده اند که شما از حضور فردی در آن سوی پارتیشن مطلع می‌کنند ولی شما نمی‌توانید ماهیت کامل او را تشخیص دهید. از این نوع پارتیشن‌های شیشه ای معمولا در سرویس‌های بهداشتی، حمام‌ها و یا حتی مراکز اداری نیز استفاده می‌شود.
  2. پارتیشن شیشه ای ریلی: پارتیشنی شیشه ای بوده که ابتدا بر روی فریمی ‌قرار گرفته و سپس به همراه فریم بر روی ریل نصب می‌گردد. از آن جایی که نصاب این نوع پارتیشن‌های شیشه ای باید ابتدا شیشه و فریم را به یکدیگر نصب کند و سپس آن را بر روی ریل قرار داد، دشواری نصب این پارتیشن‌ها بیشتر از پارتیشن‌های دیگر بوده و هزینه نصب آن نیز بیشتر است.
  3. پارتیشن شیشه ای متحرک: نوعی از پارتیشن بوده که قابلیت باز و بسته شدن و یا تحرک را دارد. از مهم ترین انواع این پارتیشن‌های می‌توان به پارتیشن‌های ریلی و پارتیشن‌های لولایی اشاره کرد.
  4. پارتیشن شیشه ای تزئینی: در طراحی این نوع پارتیشن‌ها از شیشه‌هایی استفاده می‌شود که هم مقاومت بالایی داشته و هم بر روی آن‌ها طرح‌هایی تراشیده شده است که به فضای اطراف آن جلوه و زیبایی خاصی می‌بخشد. از این نوع پارتیشن‌ها بیشتر در نماشیگاه‌ها و سالن‌های هنری استفاده می‌شود.

از چه شیشه‌هایی می‌توان در ساخت پارتیشن شیشه ای استفاده کرد

از آن جایی که پارتیشن‌های شیشه ای بیشتر از شیشه‌های معمولی در معرض ضربه و یا آسیب هستند، جنس شیش‌های آنان نیز باید مقاوم تر از شیشه‌های معمولی باشد. بنابراین، در ساخت این پارتیشن‌های از شیشه‌های سکوریت و یا لمینت که مقاومت بالایی در برابر ضربه و تغییرات دمایی داشته باشند استفاده می‌شود. همچنین می‌تون از انواع شیشه‌های رنگی، طرح دار و یا سندبلاست نیز در طراحی این شیشه‌ها استفاده کرد.

عمر پارتیشن‌های شیشه ای

همانطور که در بالاتر نیز اشاره کردیم، به دلیل مقاوم بودن شیشه‌های این پارتیشن‌ها، تا سالیان سال لازم نیست نگران خراب شدن و یا شکسته شدن این پارتیشن‌ها باشید و می‌توانید با خیال آسوده از آن ها استفاده کنید.

کلام آخر

در این مقاله از وب سایت دکوپارت۱ سعی کردیم تا با معرفی پارتیشن‌های شیشه ای و انواع آن، شما را در انتخاب و خرید یک پارتیشن مناسب فضای مورد نظر شما بیشتر راهنمایی کنیم.

5/5 امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *